Aquest web utilitza cookies per millorar l'experiència de navegació. Si continua navegant, n'accepta la instal•lació i l'ús.
Pot obtenir més informació de la nostra política de cookies.

Logo Amics de Montserrat (porta
    a la pàgina d'inici)

Butlletí del Santuari

MONTSERRAT, BUTLLETÍ DEL SANTUARI és la continuació de la publicació que amb aquest nom va iniciar-se l'any 1927 i que va quedar estroncada el 1936. El gener del 1982, després que l'any anterior s'hagués celebrat el Centenari de la proclamació de la Mare de Déu de Montserrat com a Patrona de Catalunya, se'n va iniciar la segona època, l'actual.

Aquest Butlletí vol ser un mitjà de relació entre Montserrat i tots aquells que, d'una manera o altra, troben en aquest monestir-santuari un punt de referència per a la seva fe i per a la seva espiritualitat, o bé un referent dels altres valors que Montserrat intenta oferir i promoure.

 • Un mitjà per sentir-se units en la fe i en la pregària de monjos i pelegrins.
 • Un estímul a la devoció a la Mare de Déu de Montserrat, que ajudi a viure-la amb un autèntic esperit cristià.
 • Una orientació per pujar a Montserrat amb esperit de pelegrí, i estimular a viure a la pròpia vida cristiana en el si de les famílies i de les parròquies.
 • Una informació sobre la vida i les activitats dels diversos aspectes de Montserrat: el Santuari, el Monestir, l'Escolania, l'art i la història, la muntanya, els visitants...
 • Un lligam de coresponsabilitat amb les actuacions que Montserrat porta a terme per atendre els visitants, per millorar les instal·lacions del recinte, per col·laborar a obres assistencials. Acció que es pot fer directament o bé a través de la Fundació Abadia de Montserrat 2025. La subscripció al BUTLLETÍ DEL SANTUARI pot ser una manera de col·laborar-hi. És per aquesta raó que les quotes de subscripció s'adapten a les possibilitats de cadascú.
 • Els Amics de Montserrat poden trobar en el Butlletí el portantveu del seu lligam d'amistat i de compromís amb Montserrat.

EL BUTLLETÍ és una publicació quadrimestral.

Omplir formulari per subscriure't

Envieu la vostra subscripció a:
Butlletí del Santuari
08199 MONTSERRAT

telèfon 93 877 77 66
fax 93 877 77 50
e-mail: butlleti@santuari-montserrat.com (obre el programa de correu electrònic)

DONATIU-ABONAMENT ANUAL

Ordinari: a partir de 14€ (estranger 18€)
De sosteniment: a partir de 25€ (estranger 30€)
De col·laboració en l'economia del santuari: a partir de 50€ (estranger 55€)